Mister Brand is distributeur van Beauty Bear in de Benelux

Beauty Bear is een serie overheerlijke Vitamine gummies, die in 4 verschillende varianten verkrijgbaar zijn: haar, huid, nagels en tanning. De Beauty Bear Vitamines bevatten een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die je huid, je haar, en je nagels versterken en onderhouden – allemaal met bewezen effect! De gummies zijn allemaal 100% veganistisch en bevatten alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Daarnaast zijn de vitamines niet getest op dieren.

 • Bevat essentiële voedingsstoffen
 • Hoog gehalte aan vitaminen en mineralen
 • 100% vegan
 • Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelenHet plezier van Gummyberen

Beauty Bear history

Beauty Bear is een Deens familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren en distribueren van supplementen. Beauty Bear gelooft dat schoonheid wordt bereikt met natuurlijke gezondheid. Daarom zijn alle producten van het merk gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De vitamines bevatten geen toegevoegde kleur-, smaak- en zoetstoffen. In plaats daarvan bevatten ze natuurlijke kleur- en smaakstoffen van fruit, rietsuiker (1,3 gram per dosis) en glucosestroop van glutenvrije tarwe en maïs. De supplementen van Beauty Bear zijn vegan. Alle vitamines zijn gemaakt van pectine (fruitvezels) in plaats van gelatine. Beauty Bear staat voor het leveren van kwaliteitsproducten, waardoor ze hun producten continu updaten volgens de nieuwste onderzoeken.

Over de Beauty Bear Vitamines

 • De Beauty Bear Vitamines vullen vitaminetekorten in het lichaam aan waardoor de kwaliteit van het haar, de huid en de nagels wordt verbeterd. Een aantal feiten over de Beauty Bear Vitamines op een rijtje:
 • De Beauty Bear Vitamines zijn zo samengesteld dat ze tegelijkertijd mogen worden ingenomen.
 • De hoeveelheid vitamines in de Beauty Bear Vitamines zijn aangepast aan de eetgewoonten in Europa. De Beauty Bear Vitamines bevatten juist de vitamines die door eetgewoonten worden gemist.
 • Het gebrek aan Jodium is een grote zorg in Europa. De Beauty Bear Vitamines bevatten daarom veel jodium.
 • Beauty Bear bevat een hoog gehalte aan vitamine B5, vitamine B6, vitamine B12 en vitamine A, wat goed is voor huid en haar.
 • Beauty Bear bevat niet meer dan 100mcg Biotine, omdat deze hoeveelheid genoeg is voor de meeste mensen. Biotine alleen is niet de oplossing voor lang haar. Biotine moet samenwerken met de andere vitamines.
 • Beauty Bear maakt gebruik van de natuurlijke vorm van vitamine E – “D-alfa-tocoferol”. De natuurlijke vorm van vitamine E is voor het lichaam gemakkelijker om op te nemen. Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.
 • Oxidatie is een normaal en noodzakelijk proces dat zich in het lichaam afspeelt. Aan de andere kant vindt oxidatieve stress plaats wanneer er geen balans is tussen activiteiten van vrije radicalen en antioxiderende activiteiten. Als vrije radicalen goed functioneren, kunnen ze je helpen ziekteverwekkers te bestrijden. Ziekteverwekkers leiden tot infecties. Wanneer er te veel vrije antioxidanten in het lichaam aanwezig zijn, kunnen de vrije radicalen schade veroorzaken aan het vetweefsel, DNA en eiwitten. Eiwitten, lipiden en DNA vormen een groot deel van je lichaam waardoor schade na verloop van tijd kan leiden tot een groot aantal ziekten. Oxidatieve stress draagt daarnaast ook bij aan veroudering.

Het plezier van natuurlijke ingrediënten

Wij geloven dat u de beste schoonheid bereikt door natuurlijke gezondheid. Daarom zijn al onze vitamine gummies gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten ze dus geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, conserveringsmiddelen of zoetstoffen.

In plaats daarvan bevatten ze natuurlijke kleurstoffen en aroma's van fruit en rietsuiker (1,3 g per dagdosis) en glucosesiroop van glutenvrije tarwe en GGO-vrije maïs.

Het plezier van dierenwelzijn

Wij houden van dieren! Daarom zien we ze liever vrij rondlopen in de natuur met hun schattige baby's, dan ze te gebruiken in onze producten. Alle gomachtige vitaminen uit de Beauty Bear serie zijn gemaakt van pectine (fruitvezel) in plaats van gelatine en bevatten alleen veganistische ingrediënten.

Wij zijn van mening dat alle dieren een waardig leven moeten hebben en daarom worden Beauty Bears natuurlijk ook niet op dieren getest. Daarom beloven wij u, dat alle dierenliefhebbers, vegetariërs en veganisten met een goed geweten veilig van onze gummies kunnen genieten.


Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9