Model:
Beyond Collagen Shots
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€39,00
Excl. BTW: €36,79
  • Beyond Collagen Shots box bevat 10 flessen, één voor elke dag
  • Gehydrolyseerd Norwegian Marine Collageen + Ponkan Fruit + Acerola Fruit + Vitamine C + Zink + Co-enzym Q10 + Biotine
  • Elke fles bevat 10000 mg enzymatisch gehydrolyseerd collageen, afgebroken tot biologisch beschikbare peptiden
  • Een gezond collageengehalte is noodzakelijk voor uw huid, nagels en haar en voor het behoud van uw natuurlijke schoonheid
  • Vitamine C draagt ​​bij aan de normale vorming van collageen voor de normale functie van huid, botten, tanden en kraakbeen, en draagt ​​bij aan de normale functie van het immuunsysteem
  • Zink draagt ​​bij aan de instandhouding van normale huid, haren en nagels en draagt ​​bij aan normale eiwitsynthese
  • Biotine draagt ​​bij tot de instandhouding van een normale huid en haar en draagt ​​bij tot een normaal energieleverend metabolisme en een normaal metabolisme van macronutriënten
  • Voor zichtbare resultaten is dagelijkse consumptie gedurende minimaal 12 weken vereist

Wat is collageen en waarom heb ik het nodig?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in uw lichaam. Het is een van de belangrijkste bouwstenen van botten, huid, spieren, pezen en ligamenten en wordt ook in veel andere lichaamsdelen aangetroffen, waaronder organen, bloedvaten, hoornvliezen en tanden. U kunt het zien als de "lijm" die al deze dingen bij elkaar houdt.

Door o.a. veroudering en blootstelling aan de zon, produceert uw lichaam minder collageen en van lagere kwaliteit. Een van de zichtbare tekenen hiervan is te zien in uw huid, die minder stevig en soepel wordt. Kraakbeen verzwakt ook met de leeftijd. Een gezond collageengehalte is noodzakelijk voor het behoud van een gezond lichaam en uw natuurlijke schoonheid. Daarom raden we u aan om uw collageengehalte aan te vullen door het nemen van Beyond Collagen.

Wat zijn de voordelen van Beyond Collagen?

De Beyond Collagen Shots zijn ontwikkeld met een speciale en unieke formule die een hoge hoeveelheid Noors gehydrolyseerd marine collageen (d.w.z. collageenpeptiden afkomstig van vis) bevat en is aangevuld met enkele andere hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Naast een hoge concentratie collageen (10000 mg per shot), bevat dit product een combinatie van vitamine C, zink, co-enzym Q10 en biotine, waardoor het een perfect schoonheidsproduct is voor het verbeteren uw huid, haar en nagels.

Onderzoek toont aan dat marine collageen meer voordelen heeft als supplement. Marine collageen bevat voornamelijk Type 1 collageen, de meest voorkomende vorm van collageen in het menselijk lichaam. Omdat ons collageen wordt gehydrolyseerd, bevat het kleinere deeltjes, waardoor het voor het menselijk lichaam gemakkelijker kan worden verwerkt en opgenomen.

Hoe gebruik ik het en smaakt het goed?

SANA Amsterdam is er trots op een van de lekkerste collageensupplementen op de markt te hebben! Onze formules zijn ontworpen voor optimaal resultaat en smaak.

Het is heel gemakkelijk om de Beyond Collagen Shots te gebruiken. U moet 1 shot per dag drinken. Elke fles bevat 50 ml en is ontworpen om in één keer in te nemen.

We zijn ervan overtuigd dat de smaak van ons collageenproduct u positief zal verrassen en elke dag plezierig zal zijn om in te nemen. De formule voor de Beyond Collagen shots is gemaakt om u ten goede te komen, zowel wat betreft de samenstelling van de ingrediënten als de geweldige smaak.

Onze producten hoeven niet gekoeld te worden, al raden we aan om de flessen op een koele en droge plaats te bewaren.

Ingrediënten

Ingrediënten: Water, Collageen (Vis) (20%), Appelsapconcentraat, Trehalose (3%), Zuurteregelaar (Citroenzuur), Zoetstof (Erythritol), Ponkan-fruitextractvloeistof (Citrus Reticulata) (1%), Acerolafruit-extract (Malpighia glabra extract, Maltodextrine) (1%), Vitamine C (L-ascorbinezuur) (0.3%), Aroma met perziksmaak, Bosbessensap, Aroma met appelsmaak, Zinkgluconaat (0.1%), Co-enzym Q10 (0.02%), Zoetstof (Steviolglycoside), Biotine (0.0001%)

Allergenen: Vis