Model:
Tan Vitamines
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€34,95
Excl. BTW: €32,97
Golden skin is always in

Tan Vitamines zijn heerlijke gummies met de smaak van perzik. De vitamine gummies bereiden de huid voor op de zon. Een ideaal supplement voor het creëren van de perfecte, aanhoudende bruine kleur, en het beschermen van de huid tegen zonneallergie.

Beauty Bear Tan Vitamines bevatten een sterke combinatie van Beta-caroteen, Vitamine C en Acerola. Dankzij de heerlijke smaak van sunkissed perziken wordt het nemen van tanning-vitamines een stuk aantrekkelijker!

  • Heerlijke perzik smaak
  • Bevat essentiële voedingsstoffen
  • 100% Vegan
  • Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen
  • Tegen zonneallergie

Het plezier van kwaliteit

Beauty Bear® Vitamines zijn heerlijke beauty vitamine gummies, die een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en voedingsstoffen bevatten. De vitamine gummies versterken en onderhouden je huid, haar en nagels – allemaal met bewezen effect.

Het plezier van natuurlijkheid

Beauty Bear® is gemaakt van fruitvezels. Ze zijn allemaal 100% veganistisch, bevatten alleen natuurlijke smaakstoffen en kleurstoffen en zijn niet getest op dieren.

Het plezier van een gouden kleurtje

Beauty Bear® Tan Vitamines bevatten bèta-caroteen, wat bijdraagt aan het behoud van Vitamine C in de huid, de vorming van nieuw collageen en de huid beschermt tegen oxidatieve stress. Bèta-caroteen helpt je daarnaast om een mooie bruine kleur te krijgen tijdens het zonnebaden, zodat je de mooie kleur krijgt waar je van droomt. Bèta-caroteen helpt ook bij problemen met eczeem door de zon en maakt het tegelijkertijd moeilijker om te verbranden. Begin ongeveer 4 weken vóór blootstelling aan de zon om het best mogelijke effect te bereiken. Ga door tot de zonsessie voorbij is.

Gebruik:

Begin de Beauty Bear Tan Vitamines ongeveer 4 weken vóór blootstelling aan de zon. Blijf de Beauty Bear Tan Vitamines innemen terwijl je wordt blootgesteld aan de zon om het meeste uit de zonnestralen te halen. Beauty Bear Tan Vitamines vervangen niet het gebruik van zonnebrandcrème. Het is daarom aan te raden altijd de juiste SPF-zonbescherming te gebruiken als je in de zon blijft. De Beauty Bear-varianten (haar, huid, nagels en tanning) zijn zo ontwikkeld dat alle 4 de varianten tegelijkertijd mogen worden ingenomen. Dus mis je ook vitamines voor je haar, huid of nagels? Combineer dan de Beauty Bear Tan Vitamines met de andere varianten van Beauty Bear.

Ingrediënten:

Hoeveelheid per portie (2 gummies): RI %:

  • Beta-caroteen 3 mg 188%
  • Acerola-extract 350 mg Niet bepaald
  • Vitamine C 80 mg 100%

Glucosestroop, Rietsuiker, Pectine (fruitvezels), Acerola-extract (Malpighia glabra L.), Bèta-caroteen, natuurlijk aroma (perzik), oppervlaktebehandelingsmiddel (kokosolie, koolzaadolie, carnaubawas).