Model:
Nail Vitamines
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€34,95
Excl. BTW: €32,97
Pretty nails never go out of style

Nail Vitamines zijn heerlijke gummies met de smaak van groene appels die speciaal zijn ontworpen met essentiële voedingsstoffen die gezamenlijk de nagels versterken en onderhouden.

Dankzij de heerlijke smaak van groene appels wordt het innemen van nagel-vitamines een stuk aantrekkelijker! Beauty Bear Nail Vitamines bevat een uitgebalanceerde samenstelling van Akkerpaardenstaar, selenium, vitamine B6, vitamine B12 en zink. Je nagels laten je gemakkelijk zien of ze genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen. Bij een tekort aan vitamines zal je lichaam allereerst de belangrijkste processen prioriteren waarbij de nagels de laagste prioriteit hebben. Hierdoor heb je bij een te kort aan vitamines broze en zwakke nagels.

  • Bevat vitamine B6 en B12
  • Essentiële voedingsstoffen
  • 100% vegan
  • Heerlijke smaak van groene appels
  • 100% cruelty free
  • Geen kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen

Selenium en Zink:

Zijn twee van de belangrijkste mineralen voor het lichaam. Selenium en Zink dragen beide bij aan het behoud van normale nagels. Daarnaast zijn beide mineralen goed voor de conditie van normale nagels.

Het plezier van kwaliteit

Beauty Bear® Vitamines zijn heerlijke beauty vitamine gummies, die een hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en voedingsstoffen bevatten. De vitamine gummies versterken en onderhouden je huid, haar en nagels – allemaal met bewezen effect.

Het plezier van natuurlijkheid

Beauty Bear® is gemaakt van fruitvezels. Ze zijn allemaal 100% veganistisch, bevatten alleen natuurlijke smaakstoffen en kleurstoffen en zijn niet getest op dieren.

Het plezier van sterke nagels

NAIL Vitamines bevat o.a.: Akkerpaardenstaart, selenium, vitamine B6 en B12 en zink, die gezamenlijk de nagels behouden en versterken. Je nagels kunnen afbrokkelen als je niet genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Zwakke nagels zijn vaak een teken van bijvoorbeeld, seleniumtekort. Het lichaam verlaagt de prioriteit voor het onderhoud van de nagels als het lichaam een tekort aan selenium heeft. Akkerpaardenstaart bevat organisch gebonden silicium dat in sterk weefsel wordt aangetroffen. Silicium biedt daarom een sterke en flexibele nagelstructuur die schilferige nagels voorkomt.

Gebruik:

Neem Beauty Bear Nail Vitamines 2 maal per dag minimaal 2 maanden lang om het gewenste effect te bereiken. De Beauty Bair varianten (haar, huid, nagels en tanning) zijn zo ontwikkeld dat alle 4 de varianten tegelijkertijd mogen worden ingenomen. Dus mis je ook vitamines voor je haar, huid of tanning? Combineer dan de Beauty Bear Nail Vitamines met de andere varianten van Beauty Bear.