Model:
Colour Shield Hairwash - 250ml
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€22,00
Excl. BTW: €18,18

Speciaal ontwikkeld voor NATULIQUE gekleurd haar. De perfecte post-colour shampoo, met biologische, kleurbehoudende ginkgo en tijmextract. De shampoo zorgt ervoor dat de haarschubben beter sluiten, zodat de kleur niet vervaagt.

NATULIQUE COLOUR

Natulique colour is speciaal ontwikkeld voor mensen met gekleurd haar. Wanneer je nog op zoek bent naar de perfecte post-color shampoo dan ben je nu op het juiste product gestuit! Natulique staat garant voor professionele haarkleuringen. Dit komt vanwege de natuurlijke ingrediënten die in de producten verwerkt zitten. De shampoo is op een dusdanige manier ontwikkeld dat de shampoo qua gebruik een stuk aangenamer is voor het haar, het aantal chemicaliën wordt door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en unieke combinaties aanzienlijk verminderd. Natulique bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten die allemaal biologisch zijn gecertificeerd. Het gebruik van deze shampoo garandeert 100% kwaliteit met een gewenste uitkomst.

Om een gelijke standaard vast te stellen voor alle kleuren, heeft natulique de 360 biocert natural standaard ontwikkeld. Deze is een bepaalde set aan regels die voor de shampoo is vastgesteld. Deze standaard geeft een goede en specifieke regulatie voor welke ingrediënten er bij het maken van de shampoo wel en niet mogen worden gebruikt, en het is ook een vorm van regulatie voor elke nieuwe fles shampoo.

NATULIQUE HAIR COLOR

Anno 2020 is er een ongelooflijk groot aanbod aan haarproducten. En, wanneer je bezig gaat met het verven van je haar, dan wil je uiteraard ook de beste “hair color” verf. Geen enkel probleem!

Natulique hair color is haarkleuring die zorgt voor een resultaat om trots op te zijn, een resultaat waar zelfs jijzelf van zult staan te kijken. Natulique shampoo bestaat uit natuurlijke en biologische ingrediënten, de combinaties hiervan maakt de shampoo zo uniek en kwalitatief!

Natulique hair color bevat bijvoorbeeld vetzuren op oliebasis van druivenpitten. Dit is een natuurlijk ingrediënt dat zorgt voor het voeden en herstellen van de hoofdhuid. Andere ingrediënten zoals tarwe, Shea boter, olijven, perzik en zonnebloemen (dit zijn enkele van de vele voorbeelden) zorgen voor positieve effecten voor de hoofdhuid. Zoals, antistatisch haar, een versterkend effect voor de verzorging van de hoofdhuid, het gladmaken van de hoofdhuid, het hydrateren van de hoofdhuid en ga zo maar door. Al deze ingrediënten hebben ongeveer allemaal hetzelfde effect op de hoofdhuid, maar allemaal op een unieke manier. Vanwege de combinaties van al deze ingrediënten zorg je voor een geweldig en verpletterend resultaat. Daarnaast is de shampoo rijk aan vitamine E en C. De hair color shampoo van natulique geeft gegarandeerd een goed gevoel!

NATULIQUE HAIR DYE

Natulique hair dye is de ultieme post-color shampoo voor iedereen. Kwalitatieve producten die garant staan voor een maximaal resultaat. Natulique is een zeer gewaardeerd merkt dat van het overgrote deel van de klanten altijd positieve reacties krijgt. Natulique staat ervoor om de standaarden in de wereld van haar producten te veranderen. Zo is de natulique hair dye shampoo voorzien van het 100% vegan logo. Dit betekent dat de shampoo bestaat uit 100% plantaardige producten. En dit is niet alleen beter voor het milieu, dit is ook nog eens beter voor jezelf! Standaard haarproducten bestaan namelijk uit een hoop chemische producten die schade toebrengen aan de hoofdhuid. Door het gebruik van plantaardige producten reduceer je deze effecten massaal, plus dat het effect van deze plantaardige producten positief is voor het haar en de hoofdhuid. In 1998 heeft natulique een standaarden-systeem ontworpen voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Daar valt natulique hair dye uiteraard ook onder. Deze standaarden staan voor een veilige ontwikkeling en deze standaarden bepalen de producten die er gebruikt mogen worden voor bepaalde producten, en welke effecten ze mogen en moeten uitdragen. Dit is een extra veiligheidsgarantie die ervoor zorgt dat iedereen maximaal enthousiast is over natulique color dye!

Gerelateerde producten