Mister Brand is distributeur van SachaJuan in België

Het Scandinavische merk SachaJuan staat voor eenvoud en gemak op een professionele manier. Tegenwoordig is het complex geworden in de haarverzorgingswereld, dit moet en kan anders. De beste schoonheid zit van binnen en met de producten van SachaJuan kan je gemakkelijk en snel als stylist of consument hiermee aan de slag. SachaJuan is sinds 2000 actief bezig met de ontwikkeling van professionele producten. Het professionele haarverzorgingsmerk was opgericht door Sacha Mitic en Juan Rosenlind. Zij geloven dat haarproducten alleen ingrediënten moeten bevatten die het haar ook echt nodig heeft. De SachaJuan producten bevatten dus geen onnodige ingrediënten of claims. Door de jaren heen hebben zij veel tijd besteed aan de productontwikkeling en getest wat de klanten van de producten vinden. De haarproducten zijn helemaal natuurlijk en zorgen ervoor dat jouw haar gezond is en gaat stralen!

SachaJuan producten

De natuurlijke haarproducten van SachaJuan zijn gericht op verschillende haarsoorten. De ingrediënten zijn speciaal geformuleerd voor een specifiek haartype. Alle producten zijn verrijkt met de ‘Ocean Silk’ technologie. Voor de Ocean Silk Technologie gebruikt SachaJuan koudwateralgen: Rhodophycea en Chondrus Crispus. De koudwateralg Rhodophycea versterkt het haar, voegt vocht toe en verhoogt de elasticiteit. Dit is het resultaat door de verschillende mineralen zoals magnesium, calcium, mangaan en zink die de alg bevat. De koudwateralgen Rhodophycea en Chondrus Crispus voeden naast het haar, ook de hoofdhuid.

SachaJuan heeft verschillende producten om jouw haar te verzorgen of te stylen. Ze hebben niet alleen haarproducten, maar ook huidproducten en giftsets.


Weergeven 1 t/m 97 van in totaal 97