Model:
Anti Pollution Shampoo - 250 ml
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€23,00
Excl. BTW: €19,01

Een beschermende en herstellende shampoo die het haar en de hoofdhuid beschermt tegen blootstelling aan vervuiling en kleurvermindering helpt te voorkomen.

SachJuan Anti Pollution Shampoo is een shampoo die het haar beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dagelijks wordt het haar blootgesteld aan het stadsleven wat vol zit met schadelijke stoffen. Deze schadelijke deeltjes houden zich vast aan de ruwe oppervlakte van het haar en hoofdhuid waardoor de natuurlijke glans van het haar wordt verminderd, de levendige kleur wordt verminderd, en stank en andere ongewenste geurtjes beter worden vastgehouden.

Door de shampoo wordt zowel het haar als de hoofdhuid beschermd door drie natuurlijke ingediënten die ieder zijn eigen functie in het haar hebben. Door middel van Chondus Crispus (rood zeewier), Trisodium Ethylenediamine Disuccinate (TED) en Alpha Hydroxy Acids (AHAs) wordt het haar gladder gemaakt waardoor schadelijke deeltjes minder gemakkelijk aan het haar kunnen vasthouden en vervuilen. De shampoo zorgt ervoor dat een barrière waardoor de kwaliteit van het haar wordt verbeterd en de schade wordt beperkt. Dit resulteert in het tegengaan van kleurvermindering door schadelijke stoffen en helpt met het verminderen van mineralen en metalen achter gelaten door hard water. De shampoo laat het haar met een prachtige, subtiele en klassieke lavendel geur achter.

SachaJuan een Scandinavisch merk dat wordt gedreven door de schoonheid van eenvoud. Hun producten zijn gebaseerd op de ‘Ocean Silk’ technologie waarin eiwitten en mineralen van zee-algen hun werk doen. SachaJuan combineert stijl met effectiviteit voor gezond en glanzend haar!

De belangrijkste kenmerken:

  • Beschermt tegen schadelijke stoffen
  • Hestelt kwaliteit van het haar
  • Verbetert de haarkleur
  • Vermindert ongewenste geuren
  • Natuurlijke glans
  • Verzacht het haar
  • Vermindert droge, ruwe en poreuze oppervlakten
  • Verbetert de hoofdhuid
  • Langere tijd tussen wasbeurten
  • Pluisvrij haar

Gebruik:

Masseer de SachaJuan Anti Pollution Shampoo op het natte haar totdat het een schuimend effect heeft. Spoel vervolgens het haar goed uit en herhaal het proces indien wenselijk. Voor het beste resultaat gebruik de shampoo in combinatie met de SachaJuan Anti Pollution Conditioner.

Resultaat:

Na gebruik van de SachaJuan Anti Pollution Shampoo krijgt het haar zijn natuurlijke glans en zachtheid weer terug. De haarkleur is verbeterd en de lokken voelen gladder aan. Het haar is de gehele dag beschermd tegen de schadelijke stoffen die je dagelijks tegen komt waardoor de algehele kwaliteit van het haar beter wordt. De haren worden achtergelaten met een prachtige, subtiele lavendel geur.

Belangrijke ingrediënten:

Allereerst is de SachaJuan Anti Pollution Shampoo verrijkt met Chondrus Crispus, ook bekend als rood zeewier. Dit ingrediënt wordt gebruikt op een 3% concentratie waardoor het een natuurlijke, niet-afsluitende barrière creëert op de hoofdhuid. Deze barrière zorgt ervoor dat het vochtlevel wordt verbeterd en zorgt ervoor dat schadelijke deeltjes niet de kans krijgen om zich op de hoofdhuid te bevestigen. Deze ademende "tweede huid" blijft actief over een langere periode waardoor het een langdurig schild tegen de blootstelling van vervuiling. Daarnaast is de shampoo verrijkt met Trisodium Ethylenediamine Disuccinate (TED) wat een biologisch afbreekbare chelaatvormer is. Een chelaatvormer reageert en vormt met metaalionen die het uiterlijk en/of de stabiliteit van beauty producten kunnen beïnvloeden. Dit ingrediënt bevat een hoog level aan antioxidanten die helpen bij de bescherming tegen de vorming van vrije radicalen, het verminderen van de opbouw van mineralen en metaal door het contact met hard water, en het helpt met het verminderen van kleurvervaging. Als laatste bevat de formule Alpha Hydroxy Acids (AHAs). Deze natuurlijke mix verkregen van fruit creëert een beschermend, langduring verzachtend effect op het haar. Hierdoor worden de haartjes gladder waardoor het lastiger is voor de schadelijke deeltjes om aan het haar vast te grijpen en minder fris te laten worden. Door deze verbetering zorgt het ingrediënt ervoor dat de natuurlijke glans op het haar terug komt en het haar langer schoon en fris blijft.