Model:
Anti Pollution Conditioner - 250 ml
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€25,00
Excl. BTW: €20,66

Een verzachtende conditioner die het haar en de hoofdhuid beschermt tegen vervuiling en mineraal en metaal ophoping helpt te voorkomen

SachaJuan Anti Pollution Conditioner is een herstellende conditioner die het haar beschermt tegen blootstelling aan luchtvervuiling. Iedere dag wordt het haar blootgesteld aan schadelijke luchtvervuiling het de kwaliteit van het haar verminderen. De schadelijke deeltjes houden zich vast aan de ruwere oppervlaktes van het haar en hoofdhuid waardoor de haarkleur minder levenig wordt, de natuurlijke glans wordt verminderd, en ongewenste geurtjes zich beter kunnen vasthouden aan het haar.

Door het gebruik van deze conditioner wordt zowel het haar als de hoofdhuid beschermt. De formule is verrijkt met 3 natuurlijke ingrediënten die elk op hun eigen manier bijdragen bij de strijd tegen de luchtvervuiling. Ingrediënten als Chondus Crispus (rood zeewier), Trisodium Ethylenediamine Disuccinate (TED) en Alpha Hydroxy Acids (AHAs) maken het haar gladder waardoor de schadelijke stoffen minder houvast hebben. Daarnaast zorgt de conditioner ervoor dat er een barrière om de haren en hoofdhuid komen waardoor de schade wordt beperkt en de kwaliteit van het haar kan verbeteren. Dit resulteert in de verbetering van kleurvermindering en het helpen met vermindering van mineraal en metaal ophoping als een gevolg door hard water. De conditioner heeft een subtiele, klassieke lavendel geur.

SachaJuan een Scandinavisch merk dat wordt gedreven door de schoonheid van eenvoud. Hun producten zijn gebaseerd op de ‘Ocean Silk’ technologie waarin eiwitten en mineralen van zee-algen hun werk doen. SachaJuan combineert stijl met effectiviteit voor gezond en glanzend haar!

De belangrijkste kenmerken:

  • Beschermt tegen schadelijke stoffen
  • Hestelt kwaliteit van het haar
  • Verbetert de haarkleur
  • Vermindert ongewenste geuren
  • Ontklit op een milde manier
  • Natuurlijke glans
  • Verzacht het haar
  • Vermindert droge, ruwe en poreuze oppervlakte
  • Verbetert de hoofdhuid
  • Pluisvrij haar

Gebruik:

Masseer de SachaJuan Anti Pollution Conditioner op nat, gewassen haar en kam het zorgvuldig door. Laat de conditioner eventjes intrekken en spoel het vervolgens grondig uit. Voor het optimale resultaat gebruik de conditioner in combinatie met de SachaJuan Anti Pollution Shampoo.

Resultaat:

Na gebruik van de SachaJuan Anti Pollution is het haar en de hoofdhuid langdurig beschermt tegen blootstelling van luchtvervuiling en schadelijke stoffen. Het haar krijgt zijn natuurlijke glans terug en wordt verzacht en glad. Hierdoor kunnen schadelijke deeltjes niet hechten aan het haar waardoor de haarkleur in tact blijft en het haar minder stel een ongewenste geur krijgt.

Belangrijke ingrediënten:

Allereerst is de SachaJuan Anti Pollution Conditioner verrijkt met Chondrus Crispus, ook bekend als rood zeewier. Dit ingrediënt wordt gebruikt op een 3% concentratie waardoor het een natuurlijke, niet-afsluitende barrière creëert op de hoofdhuid. Deze barrière zorgt ervoor dat het vochtlevel wordt verbeterd en zorgt ervoor dat schadelijke deeltjes niet de kans krijgen om zich op de hoofdhuid te bevestigen. Deze ademende "tweede huid" blijft actief over een langere periode waardoor het een langdurig schild tegen de blootstelling van vervuiling. Daarnaast is de conditioner verrijkt met Trisodium Ethylenediamine Disuccinate (TED) wat een biologisch afbreekbare chelaatvormer is. Een chelaatvormer reageert en vormt met metaalionen die het uiterlijk en/of de stabiliteit van beauty producten kunnen beïnvloeden. Dit ingrediënt bevat een hoog level aan antioxidanten die helpen bij de bescherming tegen de vorming van vrije radicalen, het verminderen van de opbouw van mineralen en metaal door het contact met hard water, en het helpt met het verminderen van kleurvervaging. Als laatste bevat de formule Alpha Hydroxy Acids (AHAs). Deze natuurlijke mix verkregen van fruit creëert een beschermend, langduring verzachtend effect op het haar. Hierdoor worden de haartjes gladder waardoor het lastiger is voor de schadelijke deeltjes om aan het haar vast te grijpen en minder fris te laten worden. Door deze verbetering zorgt het ingrediënt ervoor dat de natuurlijke glans op het haar terug komt en het haar langer schoon en fris blijft. 

Gerelateerde producten