Meer verzorging en meer volume voor perfecte lippen

Wat is LipBoost en hoe werkt het?

Lip Boost is een innovatieve lipgloss die uw lippen tegelijkertijd voedt en volume geeft. Dankzij het actieve ingrediënt Linefill verhoogt de lipgloss de vetopslagcapaciteit en vetsynthese in de lippen na slechts enkele toepassingen, waardoor kleinere rimpels rond de lippen worden opgevuld en meer volume wordt opgebouwd. Hierdoor worden uw lippen expressiever en voller - zonder dat er plastische chirurgie nodig is. Het volume van de lippen kan al na 28 dagen aanzienlijk worden vergroot! Door de stevigere structuur en meer elasticiteit van de lippen zien ze er merkbaar voller en plastischer uit. De aanwezige vitamine E (tocoferol) is een effectieve antioxidant, beschermt tegen vrije radicalen, werkt hydraterend, verbetert de huidkwaliteit en zorgt voor een zachte verzorging van je lippen. Frescolat ML en menthol hebben een verfrissend en verkoelend effect voor een aangenaam gevoel. Daarnaast bevat LipBoost waardevolle gingko-, ginseng- en vanille-extracten.

Hoe moet LipBoost worden aangebracht?

Eenvoudig in gebruik - LipBoost wordt twee keer per dag royaal op de boven- en onderlip aangebracht. Om een ​​optimale doorbloeding van de lippen te garanderen, mogen ze tijdens het aanbrengen niet samengeknepen worden. Op deze manier kunnen de ingrediënten in het product een optimale werking ontwikkelen. Het effect van LipBoost wordt al na 28 dagen na correcte toepassing zichtbaar. Indien nodig kunt u LipBoost zo vaak gebruiken als u wilt zonder het effect van de lipgloss te verminderen! De lipgloss is verkrijgbaar in transparant en ook in verschillende kleurtinten, zodat het je make-up helemaal afmaakt met zijn glanzende look.

Wat zijn de voordelen van LipBoost?

Wilt u vollere en meer sensuele lippen maar geen operatie ondergaan? De innovatieve formule van LipBoost kan u helpen deze wens te vervullen en zorgt tegelijkertijd voor een rijke lipverzorging. Het ongelooflijke volume-effect dat verschijnt na slechts 28 dagen constant gebruik zal indruk op u maken. Dankzij de speciale samenstelling krijg je vollere, meer plastische en perfect gevoede lippen. De lipgloss overtuigt met een comfortabel, verkoelend gevoel en de verschillende beschikbare kleuren voor een natuurlijke glanzende look. Het resultaat: volumineuze, sensuele en tegelijkertijd perfect gladde lippen na een zeer korte tijd!


Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4