De bestelde producten worden in een discrete verpakking verzonden naar het opgegeven adres. Er is aan de buitenkant niet te zien wat de inhoud is. Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Normaal gesproken is de levering, indien voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Voor vragen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen via info@misterbrand.be of het contactformulier.

De verzending voor consumenten is gratis. Voor resellers gelden aparte prijzen en voorwaarden die op de resellers pagina te vinden zijn.

Levering

Iedere bestelling welke op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 15:00u wordt geplaatst en betaald, wordt binnen 48 uur verzonden. Dit betekent dat je in principe de bestelling binnen drie werkdagen al op het door jouw opgegeven adres kunt verwachten! Ben je niet thuis wanneer de bestelling wordt geleverd? Dan krijg je een niet-thuis-bericht van de bezorger. Op dit bericht lees je wat je kunt doen om je pakket alsnog in ontvangst te nemen.

Bedenktijd

Is het product niet wat je ervan verwacht had? Geen probleem. Alle bij ons bestelde producten mogen, mits ongeopend, niet gebruikt en in originele verpakking, binnen 14 dagen geretourneerd worden. Meld het via de retourpagina.