Model:
Power Collagen Powder Sachets
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€39,00
Excl. BTW: €36,79
  • Power Collagen Powder Sachets box bevat 30 sachets, één voor elke dag
  • Gehydrolyseerd Norwegian Marine Collageen + Groene Koffieboon + Gerstegras + Zink + Ponkan Fruit + Vitamine B12 + Wei-eiwit
  • Elk sachet bevat 1500 mg enzymatisch gehydrolyseerd collageen, afgebroken tot biologisch beschikbare peptiden
  • Een gezond collageengehalte is noodzakelijk om spieren, gewrichten, gewrichtsbanden, pezen en botten sterk te houden en om een ​​gezonde huid, haar en nagels te hebben
  • Zink draagt ​​bij aan de instandhouding van normale huid, haar en nagels en draagt ​​bij aan een normale eiwitsynthese
  • Vitamine B12 draagt ​​bij tot een normaal energieleverend metabolisme, de vermindering van vermoeidheid en moeheid, een normale werking van het immuunsysteem en een normale werking van het zenuwstelsel
  • Voor zichtbare resultaten is dagelijkse consumptie gedurende minimaal 12 weken vereist

Wat is collageen en waarom heb ik het nodig?

Collageen is het meest voorkomende eiwit in uw lichaam. Het is een van de belangrijkste bouwstenen van botten, huid, spieren, pezen en ligamenten en wordt ook in veel andere lichaamsdelen aangetroffen, waaronder organen, bloedvaten, hoornvliezen en tanden. U kunt het zien als de "lijm" die al deze dingen bij elkaar houdt.

Door o.a. veroudering en blootstelling aan de zon, produceert uw lichaam minder collageen en van lagere kwaliteit. Een van de zichtbare tekenen hiervan is te zien in uw huid, die minder stevig en soepel wordt. Kraakbeen verzwakt ook met de leeftijd. Een gezond collageengehalte is noodzakelijk voor het behoud van een gezond lichaam en uw natuurlijke schoonheid. Daarom raden we u aan om uw collageengehalte aan te vullen door het nemen van Power Collagen.

Wat zijn de voordelen van Power Collagen?

Het Power Collagen Powder is ontwikkeld met een speciale en unieke formule die een hoge hoeveelheid Noors gehydrolyseerd marine collageen (d.w.z. collageenpeptiden afkomstig van vis) bevat en is aangevuld met enkele andere hoogwaardige en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Naast een hoge concentratie collageen, bevat dit product een combinatie van vitamine B12, zink, groene koffieboon-extract, gerstegras en wei-eiwit. Power Collageen draagt ​​bij aan sterke botten, spierherstel en een gezonde stofwisseling.

Onderzoek toont aan dat marine collageen meer voordelen heeft als supplement. Marine collageen bevat voornamelijk Type 1 collageen, de meest voorkomende vorm van collageen in het menselijk lichaam. Omdat ons collageen wordt gehydrolyseerd, bevat het kleinere deeltjes, waardoor het voor het menselijk lichaam gemakkelijker kan worden verwerkt en opgenomen.

Hoe gebruik ik het en smaakt het goed?

SANA Amsterdam is er trots op een van de lekkerste collageensupplementen op de markt te hebben! Onze formules zijn ontworpen voor optimaal resultaat en smaak.

Het is heel gemakkelijk om de Power Collagen Powder Sachets te gebruiken. U dient 1 sachet per dag in te nemen. Elk sachet bevat 4 gram poeder en is ontworpen om in één keer in te nemen. U hoeft niets toe te voegen. Open het zakje en giet het poeder onder je tong.

We zijn ervan overtuigd dat de smaak van ons collageenproduct u positief zal verrassen en elke dag plezierig zal zijn om in te nemen. De Power Collagen Powder-formule is gemaakt om u ten goede te komen, zowel wat betreft de samenstelling van de ingrediënten als de geweldige smaak.

Onze producten hoeven niet gekoeld te worden, al raden we aan om de sachets op een koele en droge plaats te bewaren.

Ingrediënten

Ingrediënten: Zoetstof [Isomalt (Gehydrogeneerde Palatinose)], Collageen (Vis) (37.5%), Zuurteregelaar (DL-appelzuur), Gerstegraspoeder (Hordeum vulgare) (0.5%), Zinkgluconaat (0.5%), Sinaasappelaroma, Ananasaroma, Wei-eiwit (Melk) (0.3%), Verdikkingsmiddel (Guargom), Zoetstof (Steviolglycoside), Ponkan-fruitextractpoeder (Citrus Reticulata) (0.1%), Vitamine B12 [Maltodextrine, Zuurteregelaar (Trinatriumcitraat, Citroenzuur), Cyanocobalamine] (0.04%), Groene Koffieboonextract 45% (Coffea arabica L.) (0.03%)

Allergenen: Vis en Melk